Ontdek de beste campings in de buurt van Toulon

Als u een comfortabele vakantie wilt in de prachtige stad Toulon, dan zou een 4-sterren campingvakantie in de regio aan uw verwachtingen voldoen. Het biedt de ideale omgeving en een breed scala aan diensten en activiteiten, fijne zandstranden. Genoeg om een ​​onvergetelijke vakantie door te brengen.

Camping Les Tomasses

We beginnen onze ranglijst met de goudklomp van de Côte d'Azur. Dit juweeltje, niet ver van de zee gelegen, is ongetwijfeld de beste camping in de buurt van Toulon. Les Tomasses, genesteld in het hart van de Gapeau-vallei in de Alpen van de Provence, heeft een prachtig waterpark met een verwarmd zwembad, glijbanen en een peuterbad. Voor uw kleintjes biedt het een minidisco, een miniboerderij, een speeltuin en een prachtige trampoline.

Les Tomasses is ook een multisportterrein, een fitnesscursus, ochtendwandelingen en luie middagen, enz. Genoeg om een ​​onvergetelijke vakantie door te brengen.

Camping Le Domaine

Dit kleine wonder, dat de tweede plaats in deze ranglijst inneemt, biedt grote staanplaatsen omgeven door prachtige landschappen. Camping Le Domaine heeft een van de grootste watercomplexen aan de Franse Rivièra tot zijn eer. Het biedt zijn bewoners luxueus ingerichte bungalows en stacaravans met airconditioning en een prachtig uitzicht op zee.

Het Domaine biedt ook nautische activiteiten, leuke workshops, originele shows en concerten, danslessen, een multisportterrein, een fitnessruimte en een speeltuin voor uw kleintjes.

Vakantie Groene camping

Een vrij rustige omgeving in een weelderige omgeving. Een breed scala aan 5-sterren huisjes met airconditioning. Aquagym, yoga en tonic gym, wandelingen en zeereizen, drie verwarmde zwembaden, jacuzzi's en spa met massages, enz. Holiday Green is zonder twijfel de beste camping in de buurt van Toulon.

Dit kleine wonder heeft een verwarmd waterpark met glijbanen, watervallen, ontspanningssessies, een speeltuin en minigolf. Holiday Green is ongeveer 2.000 m² fijn zandstrand met turquoise wateren, voor luie middagen.

Camping La Baume la Palmeraie

Deze 5-sterren camping biedt een rustig verblijf voor een onvergetelijke vakantie. Met een van de grootste waterparken in de Zuidoost-keten staat het garant voor heerlijke familievakanties. Het herbergt twee grote watergebieden. Een Californisch bassin en een verwarmd zwembad met glijbanen en peuterbad.

Thema-avonden, concerten en shows, speelplekken, een skatepark. Kiezen voor La Baume La Palmeraie is kiezen voor absoluut comfort in bastidons, stacaravans of luxe villa's.

Les dernières publications "dustyboots.nl"

dustyboots.nl