Wij stellen voor om een ​​motorboot voor de dag te huren

De motorboot huren is zeer geschikt voor een eerste zeilervaring: motorboten zijn, in feite is het makkelijker om de boten manoeuvreren en bieden verschillende sensaties van de snelheid.

Het comfort van motornavigatie

Voortstuwing uitsluitend door een of meer motoren, waarbij grote afstanden kunnen dekken sneller. Bovendien is de geringe diepgang maakt het navigeren in ondiepe wateren en stelt u in staat aan te meren in gebieden die moeilijk toegankelijk zijn voor een zeilboot. Let ook op het comfort van motorboten ten gunste van hun ruimere woonruimte voor modellen van meer dan 15 meter, hun high performance navigatie-instrumenten en hun geavanceerde communicatiesysteem. Regelgeving betreft, alle uitgangen op zee met een boot met een motorvermogen van meer dan 6 pk zal het bezit van een vaarbewijs vereist.

De keuze tussen shell-open en star

De categorieën van huur een motorboot zijn talrijk en soms moeilijk te onderscheiden. Op sommige modellen is het onmogelijk om een ​​nacht door te brengen aan boord, navigatie is dag en er zijn geen hokjes. Dit is het geval van open reservoir dat een open dek indeling zonder oppervlak woonruimte heeft en is voorzien van één of meer motor (en) buitenboordmotor.

Opblaasbare boten en rigide zijn ook de voorkeur voor navigatie door de dag in de buurt van de kust. De bijzonderheid: de opblaasbare buizen die beter drijfvermogen, kunnen ze flexibel of halftij bodem zijn. Dit type motorboot kan worden gebruikt als bijlage bij een groot schip aan boord aan te meren voor de kleinere modellen. Het is ook mogelijk om kleine cruises te maken met grotere rigide.

Voor hogere dimensionale modellen, vinden we de trawler. Met een lengte van 20 meter 8, het ontwerp is zeer vergelijkbaar met de vissersboten, maar het wordt gebruikt in een optisch genot. De cruise snelheid is laag, maar het is comfortabel ingericht, waardoor het een zeer geschikte keuze voor lange reizen. De sterren zijn een ander type boot motor en een ruime woonkamer die in open met een open dek met flybridge (high cockpit) of met een stijve dak dat de cockpit en hutten bedekt.

Houd er ook rekening mee dat volgens de motorboot te huur modellen, kan het brandstofverbruik sterk variëren.

Les dernières publications "dustyboots.nl"

dustyboots.nl