Schoolvakanties in Drome: wat zijn de data en activiteiten om te doen?

Als u op zoek bent naar een camping in Drôme Frankrijk voor uw schoolvakanties, dan zal dit artikel u zeker bevallen.

Schoolvakanties zijn de tijd voor veel gezinnen om leuke activiteiten te oefenen. En om dit te doen, raden we u in dit artikel aan om de Drôme te bezoeken en een verscheidenheid aan activiteiten uit te oefenen om uw schoolvakanties te verbeteren terwijl u een camping bezoekt die u zeker zal verbazen.

Kort overzicht van de Drôme

Drome is een Frans departement in het zuidoosten van Frankrijk en wiens naam komt van de rivier met dezelfde naam. Het maakt deel uit van de regio Auvergne-Rhône-Alpes en de code 26 wordt eraan toegekend door INSEE en La Poste. Gemaakt op 4 maart 1790 en heeft een oppervlakte van 6530 m². Drômois en drômoises genaamd, heeft een bevolking van 499.159 inwoners (2014). Mediterraan in stijl, het klimaat van de Drome zal je zeker in staat stellen om een ​​geweldige schoolvakantie door te brengen. Hiervoor hebben we voor u een droombestemming geselecteerd die jong en oud zal bekoren.

De camping Soleil Fruité en zijn activiteiten.

Om uw vakantie in de Drôme een warme te maken, raden wij u aan camping Drome Frankrijk Le Soleil Fruité te bezoeken, een bezoek waar u een verscheidenheid aan leuke en even regeneratieve activiteiten zult hebben. Maar goed voordat dit alles, hier is voor u, een korte beschrijving van deze prachtige camping.

Le Soleil Fruité, een 4-sterrencamping, is opgericht in juni 2006 in Châteauneuf sur Isère in de Drôme, aan de poorten van de Provence. Verspreid over 4 hectare, wordt het omringd door de bergen van de Ardèche en het Vercors-massief. Liefhebbers van flora en fauna zullen zich op hun gemak voelen omdat de camping Drome Frankrijk een gigantisch groen gebied heeft met meer dan 3000 bomen en een boomgaard van 30 olijfbomen. Het heeft ook een waterpark met 4 zwembaden:

Een speels peuterbad van 190 m² (van 20 cm tot 40 cm water), met waterspellen, die kinderen zullen plezieren
het zwembad van 190 m² (van 60 cm tot 140 cm water) geschikt om te zwemmen en te ontspannen met het gezin
een peuterbad van 60 m² (van 20 cm tot 40 cm water) voor de kleintjes
een verwarmd binnenzwembad van 100 m² (van 60 cm tot 140 cm water).

een waterglijbaan met zijn 4 zwembaden op een oppervlakte van 1000 m² strand, iedereen zal zijn geluk vinden. Geluk, u zult het ook vinden door deel te nemen aan de activiteiten aangeboden door de camping per leeftijdscategorie.

Voor de jongsten: Elke ochtend van 10.30 tot 12.00 uur van maandag tot vrijdag kunnen kinderen naar de mini-club van de pitchouns gaan. De miniclub is een plaats gewijd aan uw kinderen, waar ze kunnen genieten van schilderen, kleuren, schatzoeken en vele andere activiteiten onder toeziend oog van twee leden van de camping die Frans, Engels en Nederlands. Games en toernooien worden ook 's middags georganiseerd, en niet te vergeten de 3 trampolines en 2 opblaasbare structuren. Uw kinderen kunnen van zondag tot vrijdag elke avond dansen in de "mini-disco" op het terras van het restaurant.

Voor oudere kinderen: Aquagym, waterpolo, beachvolleybal, badminton, tafeltennis, jeu de boules, ... Avondentertainment in het hoogseizoen eenmaal per week. In de buurt van de camping vindt u een minigolf (300 m), een 18-holes golfbaan (3 km), een skelter (3 km) en een hamam, sauna, jacuzzi (300 m). hij biedt ook aan om een ​​kano-kajaktocht op de Drôme te boeken. Vanaf de camping kunt u genieten van de fietspaden: de Vélo Voie Verte en de Viarhôna. Let op: de opening van de camping is van 21/04 tot 15/09/2018. En hier zijn in een paar regels het geluk dat u tijdens uw schoolvakanties zult krijgen door een omweg te maken in de Drôme.

Wij stellen voor om een ​​motorboot voor de dag te huren

De motorboot huren is zeer geschikt voor een eerste zeilervaring: motorboten zijn, in feite is het makkelijker om de boten manoeuvreren en bieden verschillende sensaties van de snelheid.Het comfort van motornavigatieVoortstuwing uitsluitend door een of meer motoren, waarbij grote afstanden kunnen dekken sneller. Bovendien is de geringe diepgang maakt het navigeren in ondiepe wateren en stelt u in staat aan te meren in gebieden die moeilijk toegankelijk zijn voor een zeilboot. Let ook op (motorboot te huur) [...]

VIND EEN GOEDKOPE CAMPING

In vergelijking met hotelverblijven zijn kampeervakanties vaak goedkoper qua kosten. Daarom zijn deze openluchthotels zo populair bij vakantiegangers en budgetreizigers. Om ten volle te genieten van uw vakantie zonder de bank te verslaan, hoeft u alleen maar een goedkope camping te vinden op de bestemming van uw keuze. En dankzij eenvoudige zoekopdrachten op internet is het nu vrij eenvoudig om deze voordelige campings te vinden. Maar dat is nog niet alles, de meeste Franse campings bieden ook (www.camping-les-plans.fr/nl/) [...]

Logeren in de Ardèche: hoe te blijven?

In Frankrijk zijn er veel bestemmingen die de mogelijkheid bieden om op elk moment van het jaar aangename momenten door te brengen met familie of geliefden. Midden in de natuur zijn dit plekken met veel bezienswaardigheden die meer dan één aantrekkelijk zijn. Met een grote culturele diversiteit is het verblijf in deze regio's meer dan aangenaam. Een van de zorgen voor een vakantieverblijf is echter accommodatie. Hoe u de juiste plek vindt om rustige en vooral veilige nachten (stacaravan Ardeche) [...]

Les dernières publications "dustyboots.nl"

dustyboots.nl