Verschillende soorten boten te huur bij Samboat

Samboat stelt meer dan 30.000 boten ter beschikking van klanten over de hele wereld voor onvergetelijke cruises. Er zijn echter veel boten en we baseren ons op verschillende criteria om ze te classificeren als hun type voortstuwing, hun grootte of hun uitrusting. Daarom bieden wij motorboten te huur aan, zeilboten, halfstijve, multihulls, die u allemaal tevreden stellen.

Zeilboten om te cruisen

Zoals de naam al doet vermoeden, zijn zeilboten zeilboten die worden aangedreven door de kracht van de wind. Ze zijn goed voor degenen die meer tijd in de oceaan willen doorbrengen en van de zon willen genieten. Dit type boten is ideaal om mee te varen en wordt steeds vaker gebruikt. Via deze zeilboten rusten wij u uit met monohulls, catamarans, trimarans en multihulls.

Soorten motorboten

In tegenstelling tot zeilboten, motorboot te huur, hebben ze een motor om te werken. Hieronder staan ​​de dagcruisers waarmee u een dag op zee kunt doorbrengen, ze zijn tussen de 5 en 11 meter lang, uitgerust met een kleine hut en een kitchenette. We hebben ook Vedettes, luxe bootmodellen die perfect geschikt zijn voor cruises. Net als jachten zijn ze uitgerust om passagiers het nodige comfort te bieden, in dit geval warm water, airconditioning, verwarming, keuken, slaapplaatsen, enz.

Semi-rigide bootverhuur

Deze boten, ook wel opblaasbare boten genoemd, hebben afmetingen van 2 tot 10 meter en zijn gemakkelijk te vervoeren. Het interieur is vaak stijf gemaakt met aluminium panelen of multiplex. Ze hebben ook een stevige schaal en opgeblazen buizen.

Les dernières publications "dustyboots.nl"

dustyboots.nl